ISO 9001 Eğitimi | Tamamlandı
Eğitmen: Dr. Atila Tunaboylu
HACCP Eğitimi | 1 – 2 Şubat 2021
Eğitmenler: Dr. Atila Tunaboylu, Gürşah Akman, Okşan Bitirmiş Kardeş
Risk Değerlendirme Eğitimi | 10 Şubat 2021
Eğitmen: Prof. Dr. Nevzat Artık
ISO 22000 Eğitimi | 15 – 16 Şubat 2021
Eğitmen: Gürşah Akman
Gıda Kanunu – Yatay ve Dikey Mevzuatlar | 24 Şubat 2021
Eğitmen: Prof. Dr. Nevzat Artık
FSSC 22000 Gıda Eğitimi – | 1 – 2 Mart 2021
Eğitmenler: Dr. Atila Tunaboylu, Gürşah Akman
Gıda Etiketleme Yönetmeliği | 10 Mart 2021
Eğitmen: Prof. Dr. Nevzat Artık
İnfodemi ve Savunuculuk Eğitimi | 7 Nisan 2021
Eğitmen: Prof. Dr. Nevzat Artık
Helal Gıda Eğitimi | 21 Nisan 2021
Eğitmen: Prof. Dr. Nevzat Artık
Gıda ve içecek sektörü tüm faaliyetlerini ülkedeki yasal çerçeveyi temel alarak yürütmekte, evrensel kabul görmüş standartlara uygun nitelikte üretim yapmaktadır. Hem genel hem de faaliyet gösterilen alandaki özel regülasyonların firmalar tarafından bilinmesi ve devamlı uygulanabilmesi gerekmektedir.
Regülasyon ve kalite alanındaki yetkinlik bir gereksinim olduğu kadar, yasal bir bağlayıcılığı olmayan ancak pazar potansiyeline sahip farklı belgelerin alınması yoluyla rekabette önemli bir avantaj sağlamakta, ayrıca farklı yasal çerçeveye sahip ülkelere ihracat yapmayı mümkün kılmaktadır.
Firmaların regülasyon ve kalite alanlarında yetkin olabilmesi için donanımlı personel istihdam etmesi, mevcut yetkili personelin sürekli güncellenen bu alanlardaki değişiklikleri takip etmesi, kendini ve kurumunu adapte edebilmesi gerekmektedir.
Özetle, regülasyon ve kalite eğitimleri mevzuata uygun faaliyet göstermek, yeni bir kalite yönetim sistemi kurmak, denetimlere hazırlanmak, rekabette avantaj elde etmek, ihracat yapmak, mevcut belgelerini yenilemek ve yeni belgelere başvurmak isteyen şirketler için olduğu kadar, şirketlerin ihtiyaç duyduğu becerilere sahip olarak tercih edilmek isteyen profesyoneller için mutlak bir gereksinimdir.