ISO 9001 Eğitimi

Eğitimin Amacı

Yönetim sistem ve modellerinin temeli olan ISO 9001’in öğrenilmesi. Çalıştığı firmada/kuruluşta ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kuracak, yönetecek, denetleyecek veya geliştirecek olan profesyonellere ihtiyaç duyacağı becerilerin kazandırılması.

Eğitimin İçeriği

  • Tanımlar
  • Yönetim sistemleri şartları
  • Dokümante bilgi hiyerarşisi
  • Yönetim sistemleri dokümanları tanımlanması
  • Yönetim Sistemleri ve Süreç Yönetimi
  • Süreç nedir?
  • Süreç Yönetimi nedir?
  • ISO 9001 ve IATF 16949 standartlarının Süreç Yönetimi ile ilgili şartları
  • Süreçlerin belirlenmesi
  • Süreç seviyelerinin belirlenmesi
  • Süreçlerin ilişkilerinin kurulması
  • Süreçlerin tanımlanması
  • Süreçlerin dokümante edilmesi
  • Süreçlerin performans göstergelerinin belirlenmesi
  • Süreçlerin ölçülmesi ve izlenmesi
  • Süreç performans göstergeleri ve hedeflerle yönetim
  • Kritik başarı faktörleri
  • Kritik süreçlerin belirlenmesi
  • Süreçlerin iyileştirilmesi

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Bu eğitim, Ankara Ünivesitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve TGDF Akademi tarafından düzenlenmektedir.

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bilgi almak istediğiniz tüm konular için akademi@tgdf.org.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz

18 – 19 Ocak 2021 | 2 Gün

09:00 – 18:00

750 TL (KDV dahil)

EĞİTMEN

Dr. Atila Tunaboylu