İnfodemi ve Savunuculuk Eğitimi

Eğitimin Amacı

Sağlık, beslenme ve gıda alanlarındaki bilgi kirliliğinin gıda sektörü üzerindeki etkisi ve alınabilecek önlemlerin anlaşılması.

Eğitimin İçeriği

  • Gıda güvenliğini zayıflatan bilgi kirliliği ve uzman olmayan kişilerin neden olduğu gıda güvenliği riskleri
  • Bilgi kirliliğinin nedenleri
  • Sektörün bilgi kirliliğine karşı alabileceği önlemler
  • Bilgi kirliliği konusunda 3.Tarım şurasında belirlenen stratejiler
  • Uzman olamayan kişilerin oluşturduğu bilgi kirliliği (infodemi)

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Bu eğitim, Ankara Ünivesitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve TGDF Akademi tarafından düzenlenmektedir.

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Birden çok eğitim alındığında geçerli olacak indirimleri öğrenmek ve bilgi almak istediğiniz tüm konular için akademi@tgdf.org.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

7 Nisan 2021

09:00 – 15:00

500 TL (KDV dahil)

Prof. Dr. Nevzat Artık, Ankara Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü

İlknur Menlik

TGDF Genel Sekreteri