Helal Gıda Eğitimi

Eğitimin Amacı

Helal gıda mevzuatı ve SMICC standartının anlaşılması, helal gıda uygulamalarının incelenmesi.

Eğitimin İçeriği

  • Helal gıda mevzuatı
  • SMICC helal gıda standardı
  • Global helal gıda sektörü
  • OIC-SMIIC-24-2020-genel gereklilikler
  • Helal gıda tetkik föyleri hazırlanması
  • Helal gıda katkı maddesi gereklilikleri
  • Vaka örnekleri ve helal değerlendirmesi
  • Katılımcıların sorularının değerlendirilmesi

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Birden çok eğitim alındığında geçerli olacak indirimleri öğrenmek ve bilgi almak istediğiniz tüm konular için akademi@tgdf.org.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

09:00 – 18:00

500 TL (KDV dahil)

Prof. Dr. Nevzat Artık, Ankara Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü