Risk Değerlendirme Eğitimi

Eğitimin Amacı

Gıda kaynaklı risklerin ve risk değerlendirme süreçlerinin anlaşılması.

Eğitimin İçeriği

  • Gıdalardan kaynaklanan riskler
  • Risk değerlendirme bileşenleri
  • Hızlı alarm
  • Risk vakası sunumu
  • Riskin vaka değerlendirmesi

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Bu eğitim, Ankara Ünivesitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve TGDF Akademi tarafından düzenlenmektedir.

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Birden çok eğitim alındığında geçerli olacak indirimleri öğrenmek ve bilgi almak istediğiniz tüm konular için akademi@tgdf.org.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tarih daha sonra belirlenecektir.

500 TL (KDV dahil)

Prof. Dr. Nevzat Artık, Ankara Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü