Süt İşleme Hijyen Eğitimi

Eğitimin İçeriği

  • Gıda İşletmeleri İçin Temel Hijyen Kuralları
    • El yıkama
    • İş kıyafeti
    • Maske kullanımı
    • Sosyal mesafe
  • Süt İşleme Süreci Özelinde Hijyen Kuralları
    • Hijyenin sağlanması
    • Çapraz bulaşmanın önlenmesi
    • Uygun işlem ve depolama sıcaklıkları

Kimler İzlemeli

  • Süt işleme tesislerinde çalışan gıda profesyonelleri
  • Süt işleme sektörü teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar
  • Danışmanlar ve yöneticiler
Eğitim videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

23 Şubat 2021

14.00-15.30

Eğitim ücretsizdir.

EĞİTMEN

Prof. Dr. Nevzat Artık