Anasayfa
Hakkımızda
Eğitimler
Regülasyon-Kalite
Finans-Ticaret
Marka-İletişim
Gelişim-Yönetim
Projelerimiz
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları
Gıda Sektöründe Güçlü Kadın Liderler Projesi
Webinar
İletişim
Anasayfa
Hakkımızda
Eğitimler
Regülasyon-Kalite
Finans-Ticaret
Marka-İletişim
Gelişim-Yönetim
Projelerimiz
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları
Gıda Sektöründe Güçlü Kadın Liderler Projesi
Webinar
İletişim
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları
Süt İşleme Hijyen Eğitimi
Süt İşleme Hijyen Eğitimi
Eğitimin İçeriği
Gıda İşletmeleri İçin Temel Hijyen Kuralları
El yıkama
İş kıyafeti
Maske kullanımı
Sosyal mesafe
Süt İşleme Süreci Özelinde Hijyen Kuralları
Hijyenin sağlanması
Çapraz bulaşmanın önlenmesi
Uygun işlem ve depolama sıcaklıkları
Kimler İzlemeli
Süt işleme tesislerinde çalışan gıda profesyonelleri
Süt işleme sektörü teknik ve kalite yöneticileri
Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar
Danışmanlar ve yöneticiler
Eğitim videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
TARİHLER
23 Şubat 2021
SAATLER
14.00-15.30
EĞİTİM YERİ
Online
PROGRAM ÜCRETİ
Eğitim ücretsizdir.
EĞİTMEN
Prof. Dr. Nevzat Artık