COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Kırmızı Et...
İzlemek için tıklayınDünyayı sarsan COVID-19 salgını sonrasında hijyen hayatın her alanında çok daha önemli bir konuma gelmiştir. Dünya çapındaki otoriteler bu hastalığa yol açan SARS-CoV2 adlı virüsün gıdalar yoluyla bulaştığına dair ciddi bir kanıt olmadığını söylemektedir. Ancak gıda üretim süreci her koşulda her türlü riski göz önünde bulunduracak ve önleyecek şekilde yürümelidir.
Gıda üreticileri olarak COVID-19 ile ilgili risklerin farkındayız ve salgının ilk gününden beri önlemlerimizi sıkılaştırıyoruz. Bu ve benzeri salgınlar yanı sıra, gıda ile ilgili diğer bütün riskler konusunda hızla aksiyon alabilmek amacıyla, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı çerçevesinde bir eğitim projesine imza atıyoruz.
Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ile iş birliği içerisinde; et, süt, yumurta ve su ürünleri sektörlerinde, üretimde çalışan üst düzey personele yönelik temel hijyen eğitimleri ile gıda işletmelerinde hijyen konusundaki hassasiyetin üst düzeye çıkarılmasını, hijyen kaynaklı risklerin olabilecek en düşük seviyeye indirilmesini amaçlıyoruz.
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Kırmızı Et...
İzlemek için tıklayınCOVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Beyaz Et...
İzlemek için tıklayınCOVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Yumurta Sektörü...
İzlemek için tıklayınCOVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Su Ürünleri...
İzlemek için tıklayınCOVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Süt Toplama...
İzlemek için tıklayınCOVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları Süt İşleme...
İzlemek için tıklayın