Anasayfa
Hakkımızda
Eğitimler
Regülasyon-Kalite
Finans-Ticaret
Marka-İletişim
Gelişim-Yönetim
Projelerimiz
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları
Gıda Sektöründe Güçlü Kadın Liderler Projesi
Webinar
İletişim
Anasayfa
Hakkımızda
Eğitimler
Regülasyon-Kalite
Finans-Ticaret
Marka-İletişim
Gelişim-Yönetim
Projelerimiz
COVID-19 Sürecinde Gıda İşletmeleri için Temel Hijyen Kuralları
Gıda Sektöründe Güçlü Kadın Liderler Projesi
Webinar
İletişim
TGDF Su Raporu - Türk Gıda ve İçecek Sektöründe Su Riskleri ve Sürdürülebilirliği için Politika Önerileri
TGDF Su Raporu - Türk Gıda ve İçecek Sektöründe Su Riskleri ve Sürdürülebilirliği için Politika Önerileri
İklim ve kuraklık senaryoları, Türkiye için ne gösteriyor?
Ulusal ölçekte, ‘su’ konusunda hangi tedbirler alınmalı?
Türk Gıda ve İçecek Sektörü, su kullanım durumunu nasıl gözden geçirilmeli?
Su güvencesine sahip bir gelecek nasıl kurgulanabilir?
Türk Gıda ve İçecek Sektörü, ülkenin su politikalarına destek olmak için hangi adımları atabilir?
Su politikaları ve sektörel politikaların uyumlu hale gelmesi için nasıl bir ekosistem kurulmalı?
Küresel ve bölgesel su politikalarında hangi yaklaşımlar söz konusu?
7 Haziran 2022, 10:30 – 12:00