IFS/Gıda V 6.1 Küresel Gıda Güvenliği Standart Eğitimi

IFS/Gıda V 6.1 Küresel Gıda Güvenliği Standart Eğitimi

Eğitimin Amacı?
  • IFS Standardın gereklilikleri ve gıda sektöründe uygulanması ile ilgili tüm boyutların ele alınması
  • İzlenebilirlik
  • Ürün Geri Çağırma
  • Altyapı Standardları
  • Fiziksel ve Kimyasal Bulaşma Riski
  • Temizlik ve Hijyen
  • Haşere Kontrolü
  • Ürün Paketleme, Depolama
  • Çalışan Hijyeni, Sağlık Taraması, Eğitim
  • IFS Belgelendirme şartları ve Seviyeleri
  • Eğitimin kapsamı, protokolün açıklanması, gerekliliklerin detaylı örneklerle anlatılmasını içermektedir.
  • Eğitime katılmak isteyenlerin kalite yönetim sistemi ve sektörel denetimler konusunda tecrübe sahibi olmaları ve 2 günlük HACCP Eğitimini tamamlamaları önerilmektedir.
  • Eğitimden önce standardın okunması gerekmektedir.
  • Standart IFS’in web sitesinde Türkçe ve İngilizce olarak mevcuttur ve ücretsiz olarak indirilebilir (ifs-certification.com)
Eğitimin İçeriğinde Neler Var?
  • IFS Standartlarının Geçmişi
  • IFS Denetim Türleri ve Belgelendirme Süreci Hakkında bilgilendirme
  • KO (Knock Out) Tanımı
  • Üst Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
  • Gıda Güvenlik Planı – HACCP
  • Kaynak Yönetimi ve İşletme Standardları – uygulama
  • Planlama & Üretim Süreci ve Ürün Kontrolü
  • Proses Kontrolü ve Ölçümler , Analizler, İyileşmeler
  • Personel
  • Gıda Savunması ve Harici İncelemeler
  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış
Kimler Katılmalı?
  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar
Katılım ücreti : 750 TL (KDV Dahil)

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Tarih: 20-21 Ağustos 2020
  • Eğitim Süresi: 2 gün
  • Eğitmen: Okşan Bitirmiş Kardeş
  • Başlangıç: 09:30
  • Bitiş: 17:30
  • Online Eğitim

Eğitim Adresi