28 Haz HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) Temel Eğitimi
[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”12553″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”50px”][vc_separator type=”normal” color=”#142455″][vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”50px”][vc_separator type=”normal” color=”#142455″][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”3/6″][vc_text_separator title=”Eğitimin Amacı?” title_align=”separator_align_left” border=”no”][vc_empty_space][vc_column_text]- Gıda güvenliği ve HACCP Sisteminin derinlemesine anlaşılmasının sağlanması
- Gıda endüstrilerinde personel hijyeni gerekliliklerinin tüm boyutları ile incelenmesi
- Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik tehlikelerin anlaşılması ve bu tehlikelerin halk sağlığı ve gıda işi üzerine etkilerinin tartışılması
- Gıda işlemede Ön gereksinim programlarının önemi
- Gıda güvenliği gereklilikleri ile ilgili orta düzeyde bilgi sağlanması
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Eğitimin İçeriğinde Neler Var?” title_align=”separator_align_left” border=”no”][vc_empty_space][vc_column_text]
- HACCP Sistemi’nin amacı
- HACCP Sistemi’nin 12 Adımı
-
- HACCP ekibinin kurulması
- Ürünlerin tanımlanması
- Amaçlanan kullanım şeklinin tanımlanması
- Akış diyagramının oluşturulması
- Akış diyagramının yerinde doğrulanması
- Tehlike analizinin yapılması – PRENSİP 1
- Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi (CCP’ler) – PRENSİP 2
- Kritik limitlerin oluşturulması – PRENSİP 3
- CCP’leri izleme sisteminin oluşturulması – PRENSİP 4
- Düzeltici faaliyetlerin belirlenmesi – PRENSİP 5
- Doğrulama ve geçerli kılma prosedürlerinin oluşturulması – PRENSİP 6
- Doküman ve kayıt kontrol yönteminin oluşturulması – PRENSİP 7
- HACCP Sistemi’nin kurulmasında çalışma safhaları
- Gıda Güvenliği tehlikeleri
- Ön koşul programları
- Tehlike analizi ve kritik kontrol noktalarının belirlenmesi
- HACCP Planları hazırlanması
- Dokümantasyonun oluşturulması, kayıtların kontrolü
- Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Kimler Katılmalı?” title_align=”separator_align_left” border=”no”][vc_empty_space][vc_column_text]
- Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
- Teknik ve kalite yöneticileri
- Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
- Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
- Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Katılım ücreti : 750 TL (KDV Dahil)” title_align=”separator_align_left” border=”no”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_separator type=”normal” color=”#142455″][vc_empty_space height=”20px”][vc_gmaps link=”#E-8_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” title=”Eğitim Adresi”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]