Gıda Sektöründe Standart Hazırlama

Gıda Sektöründe Standart Hazırlama

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Gıda Sektöründe Standart Hazırlama

 

  • Ulusal ve Uluslararası Standartlar nasıl hazırlanıyor? Çalışmalara nasıl katılım sağlanabilir?
  • Standartlardan kaynaklanan sorunların çözümünde neler yapılımalı?
  • Standardı olmayan ürünler için hangi prosedürler izleniyor?

 

Tarih: 28 Temmuz 2020 Salı

Saat: 10:00 – 12.00


 

Katılım bilgileri için genelsekreterlik@tgdf.org.tr adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]