Kalite Yöneticisi Yetiştirme Programı: Gıda Savunması Eğitimi

Kalite Yöneticisi Yetiştirme Programı: Gıda Savunması Eğitimi

[countdown year=”2020″ month=”8″ day=”6″ hour=”9″ minute=”30″ show_separator=”hide_separator” color=”#142455″ month_label=”Ay” day_label=”Gün” hour_label=”Saat” minute_label=”Dakika” second_label=”Saniye” month_singular_label=”Ay” day_singular_label=”Gün” hour_singular_label=”Saat” minute_singular_label=”Dakika” second_singular_label=”Saniye” digit_font_size=”35″]

Eğitimin Amacı?

  • Gıda savunmasına yönelik risk analizi yapılması. Ürün güvenliğini riske atabilecek potansiyel güvenlik tehlikeleri, kasıtlı teşebbüsler ve kontamisyon risklerinin belirlenmesi ve bu risklerin önlenmesine yönelik bir sistem kurulmasının sağlanması

Eğitimin İçeriğinde Neler Var?

  • Gıda Savunması Farkındalığı
  • Gıda Savunması Planı – Giriş
  • Geniş Kapsamlı Risk Azaltma Stratejileri
  • Zaafiyet Değerlendirme
  • Odaklanılmış Risk Azaltma Stratejileri
  • Gıda Güvenliği Planı

Kimler Katılmalı?

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Katılım ücreti : 750 TL (KDV Dahil)

  • Tarih: 6-7 Ağustos 2020
  • Eğitim Süresi: 2 gün
  • Eğitmen: Atila Tunaboylu
  • Başlangıç: 09:30
  • Bitiş: 17:30
  • Online Eğitim

Eğitim Adresi