FSSC 22000 Gıda Eğitimi

Eğitimin Amacı

ISO tabanlı, uluslararası geçerliliği olan bir Gıda Güvenliği Sistem Belgelendirmesi olan FSSC 22000 standardının anlaşılması, örneklerle uygulanması ve denetleme yetkinliğinin kazandırılması. 

Eğitimin İçeriği

  • Temel gıda güvenliği kavramlarının tanımlanması,
  • Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi genel şartları,
  • FSSC 22000 yeni versiyonun getirdikleri
  • Yüksek Seviye Yapı
  • Risk Yaklaşımı
  • PUKO (PDCA) döngüsü
  • Operasyon Süreci
  • Gıda Güvenlik Sistemi yönetsel gereklilikleri,
  • Ön gereksinim programları,
  • Tehlike analizleri,
  • Operasyonel ÖGP ve HACCP planlarının oluşturulması,
  • Uygun olmayan ürünün kontrolü,
  • Gıda Güvenlik Yönetim Sisteminin doğrulama, geçerli kılma ve sürekli iyileştirilmesi,
  • Grup çalışmaları ve örnekler.
  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Birden çok eğitim alındığında geçerli olacak indirimleri öğrenmek ve bilgi almak istediğiniz tüm konular için akademi@tgdf.org.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

EĞİTMEN

Dr. Atila Tunaboylu

EĞİTMEN

Gürşah Akman