26 Nis COVID-19 Sonrası Tarladan Sofraya Yaş Meyve Sebze Sektörü
Posted at 11:32h
in webinar-covid
[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
COVID-19 Sonrası Tarladan Sofraya Yaş Meyve Sebze Sektörü
- DTÖ Anlaşmaları Covid-19 sonrasında bıraktığımız yerden olduğu gibi seyreder mi? Yoksa bu süreçte her ülkenin kendini koruma ve yeterlilik arayışlarının sonucu olarak revize edilmesi gündeme gelir mi?
- İhracat teşvik sistemlerinde kısa, orta ve uzun vadede hangi adımlar atılmalı?
- Üretim ve ihracatta daha rekabetçi konumda olabilmek için öncelikli tarımsal Ar-Ge ihtiyaçları neler?
- Tarım Kredi Kooperatifleri’nin çiftçi ve sanayici arasında planlayıcı rolü nedir? Bu rolün hakkını yeterince verebiliyor mu?
- Pandemi özelinde üretimde beklenen sorunlar neler?
- Sanayiciler pandemi sürecini nasıl yönetiyorlar? Pandemi sonrasına ilişkin öngörüler neler?
- Pandemi sonrası küresel gıda ticareti nasıl şekillenir? Türkiye bu yeni sürece nasıl girebilir?
- Kamu otoritelerinin bu süreçte aldığı tedbirler neler? Ve yeterli mi?
- Türkiye’deki hallerin yapısı nasıl? Üretimden ihracata nasıl bir rol oynuyor?
- Yaş meyve sebze ithalatında ne durumdayız?
- Tarladan sofraya ne kadar dijitaliz?
Tarih: 28 Nisan 2020 Salı
Saat: 10.30 – 12.30
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]