Gıda Sektöründe Standart Hazırlama

Gıda Sektöründe Standart Hazırlama

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]


COVID-19 Sonrası Organik Tarım Sektöründe Riskler ve Fırsatlar

 

  • Yeni AB yönetmeliği ve grup sertifikasyonu avantajlar ve dezavantajları
  • Organik tarım veri sistemi, mevcut sorunların çözümü, diğer ülkeler ve özellikle AB tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından ülkemizde sertifikalanan organik üretime ait verilerin de dahil edilmesi, bunun için yönetmelikte gerekli düzenlemeler
  • Güven arttırıcı uygulamalar; Türkiye organik ağı konusunda bilgilendirme ve derneklerin ortak girişimi

 

Tarih: 26 Haziran 2020 Cuma

Saat: 14:30 – 16.30


Katılım linki:

https://us02web.zoom.us/j/84740797863?pwd=enY4U2VMZ2l6NTlvcWpJZTRiWUhldz09[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]