COVID-19 Sonrası AB’ye Gıda İhracatında Riskler ve Fırsatlar

COVID-19 Sonrası AB’ye Gıda İhracatında Riskler ve Fırsatlar

COVID-19 Sonrası AB’ye Gıda İhracatında Riskler ve Fırsatlar

 

  • Türkiye açısından Avrupa Türk etnik gıda pazarındaki fırsatlar neler?
  • Avrupa’da başarılı olmuş Türk markalarının tecrübelerinden nasıl yararlanılabilir?
  • Avrupa’da doğmuş Türk markalarının global pazarlardaki gelişimi nasıl seyrediyor?
  • Avrupa ev dışı tüketim sektörünün temel dinamikleri neler?
  • COVID-19 sonrası Türkiye’nin Avrupa pazarındaki fırsatları ve riskleri neler?

 

Tarih: 13 Mayıs 2020 Çarşamba

Saat: 14.00 – 16.00