BRC/Gıda V 8 Gıda Güvenliği için Küresel Standart Eğitimi

BRC/Gıda V 8 Gıda Güvenliği için Küresel Standart Eğitimi

[countdown year=”2020″ month=”7″ day=”27″ hour=”9″ minute=”30″ show_separator=”hide_separator” color=”#142455″ month_label=”Ay” day_label=”Gün” hour_label=”Saat” minute_label=”Dakika” second_label=”Saniye” month_singular_label=”Ay” day_singular_label=”Gün” hour_singular_label=”Saat” minute_singular_label=”Dakika” second_singular_label=”Saniye” digit_font_size=”35″]

Eğitimin Amacı?

  • BRC V8 standardı gereksinimlerinin aktarılması, işletmelerin standart gerekliliklerini uygulayabilme yeterliliğinin kazanılması. Temel Eğitim programı ile denetimlerde sık rastlanan problemlerin konu alındığı vaka çalışmaları ve uygulamalar yapılması.

Eğitimin İçeriğinde Neler Var?

  • Gıda Güvenliğinin Tarihçesi
  • Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standartlarının Geçmişi
  • BRC Denetim Türleri ve Belgelendirme Süreci Hakkında bilgilendirme
  • Temel Gereklilik (Fundamental) Tanımı
  • BRC 8. versiyondaki farklılıklar
  • Gıda Güvenliğinin Genel Tanıtımı
  • Standart Gereklilikler
    • Üst Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
    • Gıda Güvenlik Planı – HACCP
    • Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
    • İşletme Standardları
    • Ürün Kontrolü
    • Proses Kontrol
    • Personel
    • Yüksek-Risk, Yüksek-Di̇kkat ve Ortam Koşullarında Yüksek-Dikkat Üretim Risk Alanları
    • Ticari ürünler için gereklilikler
  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

Kimler Katılmalı?

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Katılım ücreti : 750 TL (KDV Dahil)

  • Tarih: 27-28 Temmuz 2020
  • Eğitim Süresi: 2 gün
  • Eğitmen: Okşan Bitirmiş Kardeş
  • Başlangıç: 09:30
  • Bitiş: 17:30
  • Online Eğitim

Eğitim Adresi