28 Haz BRC/Gıda V 8 Gıda Güvenliği için Küresel Standart Eğitimi
Posted at 16:10h
in egitim

[countdown year=”2020″ month=”7″ day=”27″ hour=”9″ minute=”30″ show_separator=”hide_separator” color=”#142455″ month_label=”Ay” day_label=”Gün” hour_label=”Saat” minute_label=”Dakika” second_label=”Saniye” month_singular_label=”Ay” day_singular_label=”Gün” hour_singular_label=”Saat” minute_singular_label=”Dakika” second_singular_label=”Saniye” digit_font_size=”35″]
Eğitimin Amacı?
- BRC V8 standardı gereksinimlerinin aktarılması, işletmelerin standart gerekliliklerini uygulayabilme yeterliliğinin kazanılması. Temel Eğitim programı ile denetimlerde sık rastlanan problemlerin konu alındığı vaka çalışmaları ve uygulamalar yapılması.
Eğitimin İçeriğinde Neler Var?
- Gıda Güvenliğinin Tarihçesi
- Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standartlarının Geçmişi
- BRC Denetim Türleri ve Belgelendirme Süreci Hakkında bilgilendirme
- Temel Gereklilik (Fundamental) Tanımı
- BRC 8. versiyondaki farklılıklar
- Gıda Güvenliğinin Genel Tanıtımı
- Standart Gereklilikler
- Üst Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
- Gıda Güvenlik Planı – HACCP
- Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
- İşletme Standardları
- Ürün Kontrolü
- Proses Kontrol
- Personel
- Yüksek-Risk, Yüksek-Di̇kkat ve Ortam Koşullarında Yüksek-Dikkat Üretim Risk Alanları
- Ticari ürünler için gereklilikler
- Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış
Kimler Katılmalı?
- Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
- Teknik ve kalite yöneticileri
- Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
- Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
- Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar
Katılım ücreti : 750 TL (KDV Dahil)
- Tarih: 27-28 Temmuz 2020
- Eğitim Süresi: 2 gün
- Eğitmen: Okşan Bitirmiş Kardeş
- Başlangıç: 09:30
- Bitiş: 17:30
- Online Eğitim