Küresel Gıda Güvenliği Standart Eğitimi

Eğitimin Amacı

  • IFS Standardın gereklilikleri ve gıda sektöründe uygulanması ile ilgili tüm boyutların ele alınması
  • İzlenebilirlik
  • Ürün Geri Çağırma
  • Altyapı Standardları
  • Fiziksel ve Kimyasal Bulaşma Riski
  • Temizlik ve Hijyen
  • Haşere Kontrolü
  • Ürün Paketleme, Depolama
  • Çalışan Hijyeni, Sağlık Taraması, Eğitim
  • IFS Belgelendirme şartları ve Seviyeleri
  • Eğitimin kapsamı, protokolün açıklanması, gerekliliklerin detaylı örneklerle anlatılmasını içermektedir.
  • Eğitime katılmak isteyenlerin kalite yönetim sistemi ve sektörel denetimler konusunda tecrübe sahibi olmaları ve 2 günlük HACCP Eğitimini tamamlamaları önerilmektedir.
  • Eğitimden önce standardın okunması gerekmektedir.
  • Standart IFS’in web sitesinde Türkçe ve İngilizce olarak mevcuttur ve ücretsiz olarak indirilebilir (ifs-certification.com).

Eğitimin İçeriği

  • IFS Standartlarının Geçmişi
  • IFS Denetim Türleri ve Belgelendirme Süreci Hakkında bilgilendirme
  • KO (Knock Out) Tanımı
  • Üst Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
  • Gıda Güvenlik Planı – HACCP
  • Kaynak Yönetimi ve İşletme Standardları – uygulama
  • Planlama & Üretim Süreci ve Ürün Kontrolü
  • Proses Kontrolü ve Ölçümler , Analizler, İyileşmeler
  • Personel
  • Gıda Savunması ve Harici İncelemeler
  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

Kimler Katılmalı

  • Gıda profesyonelleri ve danışmanlar
  • Teknik ve kalite yöneticileri
  • Üretim, teknik ve kaliteden sorumlu personel
  • Gıda ve içecek tesislerinde çalışan tüm personeller
  • Yeni mezunlar ve sektörde kariyer planlayanlar

Not: TGDF Akademi gerekli hallerde eğitim tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

27 – 28 TEMMUZ

Başlangıç : 09:00

Bitiş : 16:00

₺750 (KDV Dahil)

EĞİTMEN

Okşan Bitmiş Kardeş